Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

EPTES

Çevre Koruma Teknolojisi ve Ekipmanları Fuari
17~21 Eylül 2019  |  CIN - Sangay
CIN- Sangay
Fuar Kodu :
22059
Fuar Tarihleri :
17~21 Eylül 2019
17.09.2019 - 21.09.2019
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
CIN - Sangay harita-map En iyi Sangay otellerini görün Anlık Sangay uçak seferlerini görün
Sektör :
Enerji Isı ve Havalandırma
Ürünler :
TürkçeİngilizceRusçaAlpha Tedavi ve Kurtarma Teknolojisi ve Ekipmanları Atık Kurulum ve istasyonu, Mobil tuvalet, Atık bertaraf ve geri dönüşüm, Biyolojik Arıtma, Isı Kullanımı, Çöp kompostlama ve fermantasyon, tıbbi atık ve kimyasal atık merkezi bertaraf tesislerine aktarın. Su Arıtma Teknolojileri ve Ekipmanları Su (içme suyu) ve atıksu arıtma (fiziksel, kimyasal, biyokimyasal teknolojisi), Endüstriyel atık su arıtma teknoloji ve ekipman, Membran ve su arıtma teknoloji ve ekipman, Deniz suyu arıtma teknoloji ve ekipman, Su Pompa, Vana ve Ek Parçaları, Çamur ve tortu bertarafı, Döşeme ve su borusu, Gözetim ve drenaj sisteminin Temizleme ve bakım, kaldırma blok, Su tasarruflu ekipmanlar, vb yeniden Enerji Tasarrufu Teknolojisi ve Ekipmanları Sanayide Enerji Verimliliği (enerji elektrik ekipmanları tasarrufu, yakıt, gaz, su, kömür), Mimari Enerji Sohbet (Enerji tasarrufu örme inşaat malzemeleri ve ekipmanları, çatı sistemi malzemeleri, ısıtma ünitesi ve havalandırma sistemleri, çelik işleri, inşaat su tasarruflu ürünler) , Ulaştırma Enerji tasarrufu (hibrid-elektrikli araçlar, Hidrojen Otomobil, Yakıt Hücreli Araçlar ve diğer çevre dostu motorlar, ilişkisel teknolojiler ve alternatif enerji kaynağı ekipmanları). Hava Kirliliği Kontrol Teknolojileri ve Ekipmanları Hava / Atık Gaz Arıtma Ekipmanları, Amonyak Giderimi ve Toz Giderme Teknolojisi, Kükürt Giderme Teknolojisi, Tehlike Gaz Koruma, Sanayi Toz Giderme ve Temizleme, Kuyruk Gazı Arıtma, Vantilatörler, Toz Toplama Ekipmanları, Elektrikli yağış, Torba Filtre, Endüstriyel Yağ ve Duman Arıtma, Fotokatalist , Aktif Karbon ve vb Yeni Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Rüzgar Enerjisi, Rüzgar Jeneratörleri, Rüzgar Türbini, Güneş Enerjisi, Güneş Enerjili Su Isıtma Sistemleri (Güneş Isıtıcılar ve Kollektörleri), Fotovoltaik hücreler (PV hücreler, Güneş Pilleri), Güneş Hava Isıtma Sistemleri, Güneş Enerjisi Teknolojisi, Güneş Tesisleri, Biyokütle Enerjisi Kazanlar, Biyogaz , Biyokütle Enerjisi Sistemi Bileşenleri, Gelgit / Dalga Enerjisi, Jeotermal enerji, Hidrojen teknolojisi, Yakıt Hücreleri, Diğer yenilenebilir enerjiler. Yenilenebilir Enerji, Danışmanlık / Planı ve Yenilenebilir Enerji Alan Proje Yönetimi, Yenilenebilir Enerji Finansal Hizmet ve Yenilenebilir Enerji diğer hizmetler için Kontrol ve Ölçüm Cihazları. Siklik ekonomisi ve kaynak geri dönüşüm kapsamlı kullanım Yurtiçinde ve yurtdışında atık tedarikçiler, distribütörler ve tüccarlar; GAL, rejenere ve derin işlenmiş makine ve ekipmanları; muayene ekipmanları ve teknolojileri; araç üreticileri ve yeni teknolojiler; geri dönüşümlü ürünler ve yarı mamul ürünler, katkı maddeleri ve ilgili kaynakların yardımcı malzemeleri süreci rejenere; kaynakların ilgili türev ve işleme teknikleri rejenere; danışmanlık, eğitim, hukuk firmaları, lojistik, medya ve diğer kaynaklar ilgili sanayi rejenere.
Organizatör :
Ciif Expo
Web :
eptes.ciif-expo.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.