Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

VietnamWood 2019

13. Vietnam Uluslararasi Agac Endustrisi Fuari
18~21 Ekim 2019  |  VIETNAM - Ho Chi Minh City
VIETNAM- Ho Chi Minh City
Fuar Kodu :
23264
Fuar Tarihleri :
18~21 Ekim 2019
18.10.2019 - 21.10.2019
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
VIETNAM - Ho Chi Minh City harita-map En iyi Ho Chi Minh City otellerini görün Anlık Ho Chi Minh City uçak seferlerini görün
Sektör :
Mobilya
Ürünler :
Bina inşaatı, iç dekorasyon,Biçilmiş kereste, kaplama, yonga, MDF, OSB, LVL, kontrplak ve panellerin üretimi için ağaç işleme makineleri bitki ve aksesuarları. Fırın kurutma ve ilgili ahşap teknolojileri. Doğrama makine, mobilya endüstrisi için makina, ahşap esaslı levhalar - ve kaplama ürünleri, döşemeli ürünler üreticileri. Makine ve terbiye için hatlar. Ekipman, takım, ahşap araçlar, el aletleri, taşınabilir elektrikli aletler İşleme. Donanım ve aksesuarlar (menteşeler, düğme kolları, diğer donanım), toz emme ekipmanı. Ağaç işleme malzemeleri ve sarf: laminatlar, kaplamalar, kontrplak, sunta, MDF, yapay ahşap, kalıplı kontrplak, pano ürünleri, ahşap kompozit, biçilmiş kereste, kenar bantlama malzemeleri, yapıştırıcılar, cilalar, parlatır, bitmiş, zımpara kağıdı, zımpara malzemeleri, aşındırıcılar , kaplamalar vs.
Organizatör :
SECC
Web :
www.vietnamwoodexpo.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.