Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Plast Milano

Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı
05~08 Eylül 2023  |  İTALYA - Milano
İTALYA- Milano
Fuar Kodu :
24798
Fuar Tarihleri :
05~08 Eylül 2023
05.09.2023 - 08.09.2023
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
İTALYA - Milano En iyi Milano otellerini görün Anlık Milano uçak seferlerini görün
Sektör :
Plastik Kauçuk
Ürünler :
Enjeksiyon kalıplama, ekstrüzyon, şişirme, termoform ve kaynak makineleri, Köpük, reaktif ve takviyeli reçineler için makineler, Kalıplar ve kalıplar, laboratuvar kontrol ve test ekipmanları, plastik ve kauçuk işleme için yardımcı ekipman, katkı maddesi üretimi, hızlı prototipleme, sentezleme, yazılımların modellenmesi , Alt ekipman olarak ikincil işleme, sonlandırma, dekorasyon, işaretleme ve plastik ambalajlama makineleri, Plastik ve kauçuk geri kazanım ve geri dönüşüm makinaları ve ekipmanları, Hammaddeler, akrilikler, poliamidler, poliolefinikler, stirenler, vinilikler, termoplastik polyesterler, termosetler, floropolimerler, elastomerler, pigmentler, renklendiriciler, masterbatchler, dolgu maddeleri, takviyeler, katkı maddeleri, proses yardımcıları ve diğer plastikler, İkincil ve rejenere hammaddeler, R PET R PE, R PP, ABS R, R PVC, rejenere elastomerler, kompozitler, plastik ve kauçuk alaşımları ve diğer malzemeler, Yarı mamul ve mamul ürünler, ev, elektrik, elektronik, endüstriyel ve tarımsal uygulamalar ve diğer plastik ve kauçuk uygulamaları ve işlemleri, Plastik ve kauçuk endüstrisi için ürün tasarımı, imalat ve yeniden yapılandırma hizmetleri ve diğer hizmetler.
Organizatör :
Promaplast
Web :
www.plastonline.org/en
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.